Cine este Auditeco?

AUDITECO este o firma de audit si consultanta de mediu, infiintata in 1996, ce ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor. Colaboram cu clientii nostri pentru a le imbunatati performanta de mediu, optimiza procesele si reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului.

Pe blogul nostru veti gasi incepand de astazi, informatii, sfaturi profesionale la problemele din domeniu si consultanta in optimizarea de mediu.

Consultantii nostri, cu o capacitate dovedita de respectare atat a standardelor AUDITECO GES, cat si ale clientilor companiei, imbina experienta locala cu cea internationala.

AUDITECO GES a participat si participa la diferite programe globale de asistenta finantate de organizatii internationale. Experienta specialistilor nostri in domeniu, completata de o cunoastere aprofundata a mediului de afaceri din Romania, s-au dovedit elemente cheie ale succesului implementarii acestor programe.

Acumuland experienta lucrului in echipe internationale, utilizand metodologii si instrumente care raspund exigentelor Uniunii Europene, consultantii nostri va pot ajuta oricand sa va transpuneti viziunea in realitate.

In ianuarie 2001 firma noastra a devenit consultant in domeniul protectiei mediului al companiei multinationale PricewaterhouseCoopers in Romania, aceast lucru reprezentand o recunostere a  standardelor inalte de calitate pe care le aplica. AUDITECO GES va ofera garantia excelentei tehnice si a flexibilitatii in abordarea problemelor dumneavoastra de mediu, fiind, de asemenea, atestata de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.بيئة 2

 

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian