Cele mai frumoase dovezi ca oamenii respecta Planeta. Imagini pe care orice iubitor de natura trebuie sa le vada

Planeta, acest loc nemaipomenit careia ii spunem „casa”, ofera peisaje si arhitecturi pe care niciun om nu le-ar putea face.

In fiecare zi se taie milioane de copaci pentru a fi apoi vanduti sub diverse forme. Ecosistemul este cel care resimte zilnic agresiunea oamenilor, de aceea fiecare este dator sa ajute natura pe cat posibil.

Este de datoria noastra sa protejam natura, sa o tratam cu respectul cuvenit si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a o conserva exact asa cum este. Este o mare provocare pentru umanitate, dar putem incepe, incetul cu incetul, sa protejam ceea ce avem deja si sa ii respectam pe cei care fac eforturi pentru a nu distruge Planeta.

Iata cateva exemple care demonstreaza ca putem face eforturi pentru a proteja natura si in acelasi timp a ne realiza planurile:

1 De ce sa tai un copac cand poti profita de umbra pe care o face?

naturaO oaza de oxigen chiar in casa ta.

natura1Un copac si doi proprietari.

Natura este cel mai creativ arhitect si este de datoria noastra sa nu sticam operele de arta pe care le creaza in zeci sau chiar sute de ani. De aceea, inainte de a lua o hotarare care poate afecta mediul inconjurator, gandeste-te cum il poti folosi in avantajul tau!

 

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian