AUDITECO Global Environmental Services, membru al IEMA

AUDITECO GES, o importantă companie de consultanță și audit în domeniul protecției mediului pe piața din România, cu o activitate de peste 20 de ani, are plăcerea să anunțe că în noiembrie 2016 a devenit membra a prestigioasei organizații IEMA (Institute of Environmental Management and Assessment), una dintre cele mai mari asociații profesionale de specialiști în protecția mediului din Marea Britanie și întreaga lume, ce numără aproximativ 15.000 de membri la nivel mondial.

auditeco-iema

Certificarea IEMA – Garanția excelenței tehnice AUDITECO GES

Certificarea IEMA se alătură altor certificate de excelență și apreciere obținute de-a lungul timpului de AUDITECO GES, atât la nivel național, cât și internațional, dovedind și garantând calitatea serviciilor oferite și recunoașterea eforturilor susținute depuse de AUDITECO GES în domeniul protecției mediului. Calitatea de membru IEMA consolidează poziția AUDITECO GES în domeniul celor mai bune practici de mediu, fiind un exemplu pe piața din România.

Odată cu afilierea la IEMA, AUDITECO GES s-a integrat intr-o rețea formată din companii prestigioase de mediu din întreaga lume, fiind listată în anuarul și revista IEMA, The Environmentalist, beneficind de o prezentare detaliată la care au acces peste 35,000 de specialiști de mediu. Expertii AUDITECO GES pot participa acum la o serie de cursuri, seminarii și evenimente organizate de IEMA, ceea ce va constitui un aport  suplimentar de know how, networking și plus valoare la produsele și serviciile oferite clienților săi.

Certificarea IEMA încununează jubileul de 20 de ani al AUDITECO GES. Experiența acumulată de-a lungul timpului prin implicarea în proiecte complexe la nivel național și internațional, soluțiile inovatoare de mediu promovate constant, respectarea cu strictețe a termenelor și angajamentelor asumate sunt doar câteva dintre elementele care au dus AUDITECO GES în topul  consultanților de mediu din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *