Plantele decorative sunt excelente pentru sanatatea angajatilor

Plantele decorative nu mai sunt de multa vreme doar un moft al decoratorilor. S-a demonstrat stiintific ca plantele de interior au un efect extraordinar asupra psihicului uman, a starii de bine atat mentala cat si fizica.

Plantele decorative sunt excelente pentru sanatatea angajatilor: curata aerul din birou de praf si de substante toxice, cresc umiditatea si reduc oboseala.

Mai mult, s-a demonstrat stiintific ca prin amenajarea cu plante de interior ajutam angajatii sa fie mai calmi si li se imbunatateste productivitatea.

Investitia in plante decorative de interior la birou este o investitie in oameni.

Plantele decorative la birou actioneaza ca niste filtre naturale care transforma dioxidul de carbon in oxigen. In plus, plantele decorative sunt filtre naturale pentru noxele din aer, imbunatatind calitatea aerului, in special in mediile de birouri ventilate artificial.

In spatiile de birouri, amplasand plante de interiorse reduce stresul, se reduce zgomotul si se filtreaza praful din incaperi.

Plantele de interior la birou imbunatatesc productivitatea angajatilor (studiile stiintifice au demontrat un procent de crestere de 12%), amelioreaza starea de bine a oamenilor in mediul de lucru, ridica calitatea aerului si umiditatea acestuia.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian