Beneficiile externalizarii serviciilor de mediu catre AUDITECO

Beneficiile externalizarii serviciilor de mediu ale unei companii catre AUDITECO GES sunt urmatoarele:

Concentrarea pe activitatea de baza
Astazi, companiile de succes sunt cele care se concentreaza pe activitatile de baza, direct productive. Prin externalizarea serviciilor de mediu, veti castiga timp si resurse umane pe care sa le dedicati acestor activitati, iar problemele de mediu vor fi rezolvate de experti.

Conformarea cu legislatia de mediu in vigoare
A fi permanent la curent cu noile reglementari si standarde de mediu este din ce in ce mai greu, iar costurile de conformare sunt substantiale. Orice neconformare legislativa se materializeaza in penalitati si conduce la reducerea timpului destinat productiei si afectarea reputatiei companiei. Externalizarea serviciilor de mediu catre AUDITECO GES va va ajuta sa cunoasteti mai bine legislatia aplicabila si sa evitati nerespectarea ei.

Transferul responsabilitatii
Prin externalizare, AUDITECO GES va prelua responsabilitatile de mediu care in prezent va revin. Noi vom asigura relatia companiei dv. cu autoritatile de mediu si vom garanta in fata acesteia angajamentele de mediu asumate de compania dv.

Cresterea productivitatii
Echipamentele si tehnologiile ineficiente de mediu pot produce blocaje ale procesului de productie. Daca ele sunt necorespunzatoare, vor fi vizate de masurile de conformare impuse de autoritati. Externalizarea poate avea ca rezultat alegerea unor solutii optime pentru remedierea/inlocuirea acestor echipamente, cu luarea in considerare atat a celor mai bune tehnologii aplicabile, cat si a resurselor financiare de care dispune compania.

Reducerea costurilor si controlul asupra bugetului
Externalizarea faciliteaza estimarea clara si diferentiata a costurilor de mediu, precum si planificarea realista a bugetului alocat serviciilor de mediu.
Conservarea capitalului
Programele de management de mediu pe care vi le propunem vor proteja investitiile companiei dvs. si vor contribui la marirea capacitatii de productie si a ciclului de viata a echipamentelor, amanand astfel realizarea de cheltuieli suplimentare pentru intretinere si retehnologizare.

Securitate
Prin implementarea de catre AUDITECO GES a unui sistem de management de igiena si securitatea muncii, compania dv. va reduce riscurile privind sanatatea salariatilor si producerea de accidente si incidente.

Finantare
In momentul in care construirea unei noi capacitati de productie este necesara, AUDITECO GES va poate asista in identificarea de programe si resurse financiare pentru aceasta si in planificarea si gestionarea investitiilor de mediu.

saubere erde

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian