Ai nevoie de consultanta de mediu? Auditeco este solutia optima!

Auditeco este solutia optima pentru rezolvarea problemelor de mediu

Auditeco este specializata in identificarea de solutii optime pentru rezolvarea problemelor de conformare de mediu ale unei organizatii, elaborarea programelor de conformare (masuri, responsabilitati, termene, costuri) si asistenta la negocierea programelor de conformare cu autoritatea de mediu.

consultanta_de_mediu

Managementul deseurilor

Organizatiile sunt confruntate in prezent cu cerintele tot mai stricte ale reglementarilor in domeniul managementului deseurilor. Mai mult, costurile din ce in ce mai mari pentru evacuare si depozitare impun organizatiilor reducerea la minimum a cantitatilor de deseuri produse.

Solutiile propuse de Auditeco – vizand diminuarea cantitatilor de deseuri generate si evacuate in mediul inconjurator – includ reducerea la sursa, colectarea selectiva, reciclarea, refolosirea si limitarea necesitatilor de tratare a constituentilor deseurilor.

Alimentarea cu apa

In abordarea Auditeco, optimizarea managementului apelor la nivelul organizatiilor se bazeaza pe aplicarea principiilor dezvoltarii durabile si imbunatatirii continue. Optimizarea managementului apelor are ca scop identificarea celor mai eficiente solutii de reducere a consumului de apa si a concentratiilor de poluanti in apele uzate evacuate.

Epurarea apelor uzate

Auditeco va poate oferi asistenta tehnica pentru:

– elaborarea documentatiei pentru obtinerea Acceptului de evacuare;
– elaborarea documentatiei pentru obtinerea Autorizatiei de Gospodarire a Apelor;
– stabilirea solutiilor optime de epurare a apelor uzate menajere si industriale;
– proiectarea si realizarea instalatiilor de epurare.

Schimbari climatice

Auditeco acorda consultanta pentru realizarea proiectelor de reducere a aemisiilor de gaze cu efect de sera, dpa cum urmeaza:

– identificarea solutiilor optime de valorificare a reducerilor de emisii pe tipuri de activitati / industrii;
– pregatirea proiectelor de tip „Implementare in comun” (Joint Implementation), prin evaluarea emisiilor actuale si estimarea potentialului de reducere a acestor emisii in functie de natura proiectului avut in vedere;
– redactarea Documentelor de Elaborare Proiect (PDD – Project Design Document)’
– asistenta pe durata implementarii proiectului.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian